Direct contact 06-57879596

BB Glow

Wil jij graag een niet zichtbare foundation op je huid? Een dekking die de huid verzorgt, verrijkt met werkzame ingrediënten en zeer langdurig aanwezig blijft op het gezicht? Dan is de BB Glow zeker iets voor jou. Normale foundations verstoppen de poriën deze behandeling doet dit niet.

 

De behandeling

Voor de behandeling wordt de huid goed voorbereid. Eerst verwijderen we de dode huidcellen doormiddel van een lichte peeling. Hierna brengen we een op jouw huid afgestemd serum aan. We gebruiken hierbij een elektrische dermapen. De dermapen heeft minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. 

Dit is niet zichtbaar, maar precies genoeg om het serum dieper in de huid aan te brengen voor een optimale werking. Door deze prikkeling komen ook groei- en helende factoren vrij, die ook gelijk de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Dit is vrijwel pijnloos maar een kan een verdovende crème op de huid worden aangebracht.

Semi Permanente
Foundation

De Dermapen

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Hierna wordt de BB glow aangebracht op de huid en je semi permanente foundation is een feit.

 

bb

Hoe lang blijft het zitten? 

Hoe lang de dekking blijft zitten verschilt per persoon en kan variëren van enkele weken tot 2 maanden. Voor een langer resultaat raden wij drie behandeling aan met een interval van 2 tot 4 weken.

Na de behandeling

Dagelijks gebruik van een goed passend serum, denk bijvoorbeeld aan Hyaluronzuur. Smeer de huid elke dag in met een voor jou fijne gezicht crème met SPF.

bb kleuren

Prijzen BB Glow

Losse behandelingen

€70,-

  • 60 minuten

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u gerust contact op via telefoonnummer 0657879596

Of vul onderstaand formulier in.

Invalid Email
Invalid Number

Algemene voorwaarden

Privacy Beleid

Cookies