Direct contact 06-57879596

Brazillian Butt Lift

De zomer komt er weer aan dus lekker naar het strand of die leuke korte broek of jurk aan om te genieten van het mooie weer. Maar helaas met het verstrijken van de tijd worden de spieren zacht en de huid is niet meer optimaal, deze veroudert, vet plooien, cellulite, en loshangend vel ontstaan. Hierdoor voelen veel vrouwen zich onzeker. Gelukkig is er nu een oplossing om mooie volle ronde billen te krijgen zonder cellulite, en zonder dat je een dure risicovolle operatie nodig hebt!

Zonder chirurgische ingreep!

De vacuüm therapie

Bij de Brazilian Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.

Met de vacuüm therapie, kunnen de billen gevormd en vergroot worden zonder operatie. De shaping cup mobiliseert de vetcellen naar de gewenste plek. Nadat het vet naar de gewenste plek is gemobiliseerd worden de grote koepels geplaatst om de billen hun ronde vorm te geven en te liften. Eventuele cellulite wordt ook aangepakt.

De behandeling

Op beide billen wordt een opzetstuk van de vacuüm geplaatst. Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. De behandeling doet geen pijn is geheel pijnloos en u kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten.

cupping butt

DE VOORDELEN

- Lift je billen met maximaal 70%

- Direct resultaat bij een kuur 

- Geen operatie, pijnloos, geen bijwerkingen

- Bloedcirculatie verbetert

Zijn er risico’s?

De behandeling is zonder risico’s, en goed voor je lichaam. De behandeling bevordert de bloedcirculatie, verwijdert klonterige vetafzettingen en gifstoffen uit het lichaam. Daarnaast geeft het een mooie lichaamsvorm en vormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

brazillian buttlift
beauelle

Voor het beste resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig. 

Zodra u het gewenste resultaat heeft bereikt adviseren wij u eens per 1 tot 2 maanden terug te komen, om het gewenste resultaat te behouden.

Resultaten
na de 1e behandeling van de kuur

Resultaten
na de 6e behandeling van de kuur

Ellebeau 1e keerE
Ellebeau voor na 1e behandeling
Beauelle brazillian butt
Beauelle brazillian butt1

Losse behandeling cellulite en bil lift

Actie van €79,95 tijdelijk voor €49,95

  • 60 minuten

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u gerust contact op via telefoonnummer 0657879596

Of vul onderstaand formulier in.

Invalid Email
Invalid Number

Algemene voorwaarden

Privacy Beleid

Cookies